1
Fudbal

Zemanu se još radi

Objavljeno: 03.02.13 u 21:35

CALCIO: ZEMAN, ABETE NON E' NEMICO MIO MA DEL CALCIO

Zdenjek Zeman je posle slabih rezultata dobio otkaz u Romi, ali ga to nije obeshrabrilo i veruje da će imati još prilike da se pokaže.

„Ne razmišljam o povlačenju. Da bih to uradio potrebno je da me neko pre toga  upuca. Razumem da su navijači Rome nezadovoljni, ali neka znaju da sam ja još nezadovoljniji“, kazao je Zeman uz konstataciju da je razočaran načinom na koji se rastao sa Romom.

Ako mu je za utehu, verovatno jedini kojem je žao što je Zeman dobio otkaz je vezista Miralem Pjanić koji je preko Fejsbuka poručio da žali što se sve završilo loše po iskusnog trenera i poželeo mu sve najbolje u daljoj karijeri.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Zemanu se joÅ¡ radi | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Hi there. Very cool web site!! Guy .. Beautiful .. Wonderful .. I will bookmark your blog and take the feeds additionally…I’m glad to locate a lot of useful information right here within the article. Thank you for sharing..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter