0
AdmiralBet ABA Liga

Navijači gube strpljenje sa Cibonom

Objavljeno: 03.02.13 u 18:24

Smogovci

„Kako vas nije sram?“, vikali su Smogovci cibosima nakon 13. poraza u ABA ligi od Budućnost. A kako je igrala Cibona bolje nije ni zaslužila. Gosti iz Podgorice su u prvih pet minuta serijom 20:6 rešili pitanje pobednika i produbili agoniju Cibone.

Još u drugoj četvrtini, pri rezultatu 22:34, Smogovci su im počeli da skandiraju „i na strani i kod kuće vi gubite nemoguće“…

Čak petorica NBA skauta sedela su u prvom redu, na parketu, ne bi li videli Darija Šarića koji je dao samo šest koševa uz šut 2-9, a videli su igrača gostiju Vladimira Mihailovića koji je domaćima ubacio 23 poena. Malo toga je video i gradonačelnik Zagreba Bandić koji je otišao posle prve četvrtine.

Cibona očajnički pokušava da nekako izvuče sezonu i bar obezbedi opstanak u ABA ligi, doduše idu joj na ruku rezultati drugih hrvatskih klubova, Splita i Zadra kojima takođe ne cvetaju ruže. Sve u svemu gotovo je sigurno da će Hrvati imati bar jednog predstavnika manje sledeće sezone.

Najnovija vest iz tabora vukova je dolazak novog igrača, vremešnog Sandra Nicevića koji već neko vreme trenira sa Cibonom. Jedan slučajni razgovor između Davora Kusa i Sandra Nicevića ponovo je spojio Cibonu i hrvatskog internacionalca. Cibona je tražila centra, a Nicević (211 cm) klub pomoću kojeg će se vratiti ponovo na tržište nakon duže pauze zbog plantarnog fascitisa.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter