1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DVA CILJA PARTIZANA U NOVOM SADU: Prvi je overa evropske vize, drugi zalet za Niš (SASTAV)

Objavljeno: 11.05.19 u 10:30

Dva meča su ključna za ekipu trenera Save Milosevića, koji će malo izmešati karte, pošto je već u sredu bitan okrsaj na „Čairu“ i danas je i remi dovoljan.

Uspeo je Partizan da dođe do cilja u šampionatu i samo jedan korak deli crno-bele od overe evropske vize, pa je danas od 16 časova protiv Vojvodine i remi po meri. Pošto već u sredu sledi revanš i borba za finale Kupa Srbije protiv Radničkog, kako saznaje HotSport, trener Savo Milošević će malo izmešati karte. Na poštedi će biti Zoran Tošić i verovatno Goran Zakarić, a možda odmore bekovi Nemanja R. Miletić i Slobodan Urošević.

Konkurencija na sredini je gusta, pa energiju treba sačuvati mada se očekuje tandem sa Sašom Zdjelarom i Aleksandrom Šćekićem. Vratio se Đorđe Ivanović koji će na bok i verovatno Aleksandar Pantić. Nema odustajanja od taktike da Nemanja Nikolić bude paker iza najboljeg strelca Rikarda Gomeša (45 mečeva – 24 gola). Moguće je da novopečeni mladoženja Filip Kjajić zameni kapitena Vladimira Stojkovića, mada je iskusni golman spreman za finiš sezone.

Projektovan sastav: Stojković – Vulićević, Valijente, Pavlović, N. G Miletić – Zdjelar, Šćekić, Ivanović, Zakrić – Nikolić i Gomeš.

0
0
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter