0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

LALATOVIĆ ZA HS: U Kruševcu je vršeno nasilje nad mojom porodicom – Valentini sve opraštam, ali neću kročiti u pres salu…

Objavljeno: 10.05.19 u 15:53

Meč pretposlednjeg kola plej-ofa Superlige Nišlije će odigrati u subotu.

Rezultatski značaj ova utakmica nema ni za jedne ni za druge, ali ima neki drugi i to za trenera gostujuće ekipe.

Naime, posle utakmica 21. kola Superlige između Napretka i Radničkog, došlo je do incidenta na konferenciji za novinare. Isprovociran pitanjem koje mu je postavila portparolka kluba, Nenad Lalatović je burno reagovao, a kasnije se završilo sve verbalnim uvredama sa navijačem koji je bio tu prisutan.

Zbog svega što se tada dogodilo, u izjavi za naš portal trener Radničkog rekao je da neće prisustvovati konferenciji za novinare posle utakmice

– Dokle god se bavim trenerskim poslom u Srbiji, moja noga neće kročiti u pres salu stadiona u Kruševcu. Valentini sve opraštam, jer nije njeno maslo bilo da mi postavi ono pitanje. Međutim, zbog toga što je tamo pušten huligan, neću nikada sesti za isti sto sa Valentinom. U klubu sam proveo lep period, ali tako nešto nisam zaslužio. Podsetio bih sve i da je u Kruševcu vršeno nasilje, ali nad mojom bivšom suprugom i devetogodišnjom ćerkom. Zbog toga će neko od pomoćnika otići na konferenciju, rekao je za HotSport Nenad Lalatović.

Svojevremeno je zbog ovakvog ponašanja Disciplinska komisija FSS Lalatovića kaznila zabranom vođenja utakmica od mesec dana, koja nije ‘delovala’ jer je usledila zimska pauza i novčano u iznosu od sto hiljada dinara. Trener Radničkog se nada da se ovog puta neće naći ‘na tapetu’ disciplinaca:

– Nadam se da će ljudi iz Fudblaskog saveza Srbije imati razumevanja za ovakvu moju odluku, dodao je trener Nišlija.

Utakmica između Napretka i Radničkog na programu je u subotu od 16 časova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter