0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

LOŠE VESTI ZA BRĐANE: Stevanović završio sezonu i propušta Euro – čeka ga duga pauza…

Objavljeno: 02.05.19 u 17:41

Pobeda protiv Napretka (5:2) imala je gorak ukus za sve u Čukaričkom.

Naime, početkom drugog poluvremena, jedan naizgled bezazlen duel koštao je Miladina Stevanovića duže pauze.

Odmah je bilo uočljivo da se radi o teškoj povredi, a to je na žalost dan kasnije potvrdio doktor Čukaričkog Pavle Maksimović.

– Urađena je magnetna rezonanca, dijagnostifikovano je oštećenje prednjih ukrštenih ligamenata. To je jedna od težih sportskih povreda, pa Miladina Stevanovića čeka duža pauza. Operacija je neophodna, a potom sledi oporavak koji će na žalost potrajati, kazao je  za klupski sajt Maksimović.

FOTO: FK Čukarički

Miladin Stevanović je bio jedan od najstandardnijih prvotimaca Brđana ove sezone, u Superligi je odigrao 31 meč (tri propustio zbog suspenzije), postigao je dva gola, uz sedam asistencija i deset žutih kartona. Momak rođen u Bijeljini na Banovo brdo stigao je januara 2018. godine, a prethodno je nastupao za Teleoptik, Partizan i turski Kajzeri.

Standardni je član mlade reprezentacije Srbije, sa kojom je izborio plasman na Evropsko prvenstvo, koje će od 16. do 30. juna ove godine biti održano u Italiji i San Marinu. Na žalost, bez učešća Miladina Stevanovića.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter