1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BITI ILI NE BITI: Partizan juri ukrcavanje u evropski voz i mora da pobedi Mladost – ali Milošević ima problema…

Objavljeno: 01.05.19 u 10:05

Trener Savo Milošević ima problem zbog kazni i povreda sa sastavom tima, a očekuje se ofanzivna formacija kao u derbiju.

Dugo se nije Partizan nasao na ‘ivici ambisa’ i da mu ‘visi’ nastup u Evropi naredne sezone ako u preostala četiri kola šampionata ne bude uspešan.

Jedna od najvažnijih prepreka je večeras u Hunskoj od 18 časova direktni konkurent Mladost iz Lučana, koja je jesenas odigrala remi (0:0) tako da je pred sastavom trenera Save Milosevića bitna bitka.

Crno-beli žele pobedu i pored brojnih personalnih problema sa kaznama i povredama, a kako saznaje HotSport kormilar domaćina se odlučio za ofanzivnu formaciju kao na derbiju.

Neke uloge biće nove i u poslednju liniju se vraca posle povrede Svetozar Marković i kaznu je odradio levi bek Nemanja G. Miletić. Pored Saše Zdjelara umesto Aleksandra Šćekić malo nazad bice pomeren Aleksandar Pantić, a očekuje se da sansu od starta dobije Đorđe Ivanović.

U veoma bitnom okršaju napad predvodi najbolji strelac Rikardo Gomeš (43 meča – 23 gola), a iza treba da bude Nemanja Nikolić.

Projektovan sastav Partizana: Stojković, N. R. Miletić, Ostojić, Marković, N. G. Miletić, Zdjelar, Pantić, Tošić, Ivanović, Nikolić, Gomeš.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0
1 Komentara
  1. SAVO SA OVOM UPRAVOM
    I PODELJENE NAVIJACE NEMA USPEHA. JEDINO AKO SE NESKO NESTO SMILUJE.
    PARTIZAN VODE VANCAGE,
    PROFITERI I AMATERI !!!!!!!!!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter