0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ONI JURE POBEDU U DERBIJU: Milojević sprema iznenađenje u odbrani (SASTAV)

Objavljeno: 25.04.19 u 10:30

Trener Vladan Milojević izvešće proverene adute za 160. večiti derbi, a čini se samo da je jedna nedoumica.

Dva puta je Crvena zvezda na papiru bila favorit protiv Partizana i dva puta je upisala remi jureći gol minusa, a večeras od 19 časova na stadionu „Rajko Mitić“ domaćin želi da pobedom obeleži 160. megdan sa komšijama iz Humske. Posle poraza od Čukarickog usledila je mobilizacija u redovima šampiona koji ima „meč loptu“ i pobedom bi se približio velika tri koraka ka novoj šampionskoj kruni. Svesni važnosti predstave crveno-beli su spremili taktiku sa proverenim adutima, mada kako saznaje HotSport moguće je da trener Vladan Milojević posegne za nekim „džokerom“. Odbrana je pokazala neke slabosti na Banovom brdu i vaga se kome ukazati poverenje Nemanji Milunoviću ili Srđanu Babiću pored kapitena Vujadina Savića. Ostali članovi poslednje linije su standardni, kao i na sredini terena.

Na bokovima trebalo bi da deluje pored Elfardu Bena i Mirko Ivanić, a za organizaciju napada biće zadužen Marko Marin. Povređenog Ričmonda Boaćija zameniće strelac gola u prethodnom meču Milan Pavkov.

Projektovan sastav: Borjan – Stojković, Savić, Milunović (Babić), Rodić – Jovičić, Jovančić, Ben, Ivanić, Marin – Pavkov.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter