1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SPREMNI ZA LETNJE ‘RENOVIRANJE’: Zvezda snima novog štopera i zadnjeg veznog…

Objavljeno: 05.04.19 u 20:35

Fudbalere Crvene zvezde čekaju završne borbe za šampionsku titulu u Superligi Srbije, a uprava kluba ‘snima’ potencijalna pojačanja…

Radno je na stadionu ‘Rajko Mitić’. Odmora nema, kako za igrače na terenu i stručni štab pored njega, tako i za upravu kluba. Sportski sektor uveliko traži pojačanja za predstojeći letnji prelazni rok u kom bi trebalo da se pojača igrački kadar za predstojeće evropske kvlafikacije. Trenutno se radi na fazi ‘skautinga’ potencijalnih pojačanja.

Kako HotSport saznaje, dve pozicije su se već našle u tefteru vodećih ljudi kluba. Reč je o pozicijama štopera i zadnjeg veznog. Imena se i dalje drže u ‘tajnosti’, a poznato je to da kada je reč o štoperu da se radi o stranom fudbaleru.

Kada je reč o zadnjem veznom, otvara se pitanje da li to znači da će Branko Jovičić ili Dušan Jovančić možda napustiti ‘Marakanu’ tokom leta u slučaju dobre ponude. Naravno, prvo treba sačekati konačnu ocenu ‘skauting’ službe oko igrača koji se prate.

Za sada je izvesno, a o tome smo pisali, da će crveno-bele na kraju sezone najverovatnije napustiti vezista Lorenco Ebisilio.

HotSport možete pratiti i na Instagramu – hvala na poverenju!

0
0
1 Komentara
  1. Siguran sam da će Zvezda odraditi prelazni rok na najbolji mogući način kada su u pitanju drugorazredni “kapitalci” iz Afrike. Dovešće ih barem dvojicu! Onda će nastupiti Zvezdini spin doktori koji će preko medijske manipulacije ubeđivati navijače kako su to izvanredni pojedinci. Ti budući “kapitalci” će biti dovedeni kao rezervisti iz tamo neke lige, ali se kao očekuje da prorade u Zvezdi. Cela tehnologija delovanja ovih genijalaca iz Zvezde počiva na neprevaziđenim manipulacijama. Na kraju se ispostavi da “kapitalci” nemaju blage veze s ozbiljnim fudbalom, što je dokazala i grupna faza LŠ, gde su mogli uspešno da izvedu tek poneki aut i ništa vise. I tako u krug iz godine u godinu!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter