1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DERBI U HUMSKOJ: Partizan juri prekid niza od četiri poraza, Milošević planira nove promene u timu

Objavljeno: 03.04.19 u 10:35

Nije idealan trenutak za izabranike Sava Miloševića koji debituje pred navijačima u Humskoj, a nove promene u sastavu su planirane da se savlada Čukarički.

Retko se dešavalo da Partizan ima crni niz od četiri uzastopna poraza, što je dovelo ekipu iz Humske na tek četvrto mesto na tabeli, a ako žele da se popnu potrebno je da večeras od 19 časova savladaju Čukarički.

Komšije sa Banovog brda su dugo nepobedivi što samo može da oteža posao ekipi Sava Miloševića, koji kao novi trener prvi put vodi ekipu na domaćem terenu.

I u odnosu na poraz u Kruševcu u nedelju, kako saznaje HotSport, u startni sastav se vraćaju Saša Zdjelar i Goran Zakarić, a zbog kartona je suspendovan Nemanja Nikolić.

Izgleda da desni bek Nemanja R. Miletić ima i dalje probleme sa povredom zgloba, a pošto je iskusni Miroslav Vulićević imao pauzu postoji dilema.

Ponovo će poziciju u špicu preuzeti Rikardo Gomeš i možda pored Danila Pantića priliku od starta ponovo dobije Zoran Tošić. Posle dužeg vremena na klupi je protiv Napretka sedeo Sasa Ilić, ali se očekuje da i dalje tim sa trakom predvodi golman Vladimir Stojković.

Projektovan sastav Partizana: Stojković, Vulićević (Šehović), Valijente, Pavlović, N. G. Miletić, Zdjelar, Pantić, Zakarić, Georgijević, Tošić, Gomeš.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0
1 Komentara
  1. vidim da stampa cinizmom „navija“ da Partizan pobedi!reklo bi se :konacno! Ali, avaj, od toga nece biti nista jer i Partizan zna za jadac. Ne, gospodo, ne! Doci cete na Stadion JNA! Dzaba krecite Cmarakanu!
    Partizan i CUka ce odigrati jedan neobavezan mec na 2:2 ili cak 3:3, u svakom slucaju na remi! Partizan ce ugostiti vasu omiljenu frajlicu, cisto da vam napakosti! Pa i dalje pisite da je Dinamo iz Vranja bolji od Partizana. Na sramotu pojedinim srpskim portalima i medijima.
    U ostalom, zarje stvarno lose biti cetvrti? Kad je posteno, nema problema! To je casnije i po meni bolje od titule laznog sjaja.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter