0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TRAŽI SE BOLJITAK: Milošević najavio – ‘Sledeće nedelje dolazi pojačanje koje će mi dosta pomoći!’

Objavljeno: 02.04.19 u 16:13

Uoči utakmice protiv Čukaričkog, trener Partizana Savo Milošević je najavio da ima ideju kako bi Partizan trebalo da izgleda.

Partizanu je cilj pred početak sezone bio titula, nedavno je od Radničkog u Humskoj izgubio utakmicu i borbu za drugo mesto, a sutra će se protiv Čukaričkog boriti za treće mesto, jer je trenutno na četvrtom.

Zbog toga, i mnogih pratećih okolnosti, u crno-belom taboru postoji pritisak.

– Pritisak uvek postoji. Četiri poraza u nizu, normalno je da smo pod pritiskom. Iz rezultatske je došla i psihološka kriza. Moramo time da se bavimo, ali je nemoguće sve to uraditi za tako kratko vreme

– Čukarički ima sve ono što mi sada nemamo. Imaju mir, to je klub koji je sjajno organizovan. Imaju ekipu koja je zadovoljna i želi da bude u vrhu. Ja znam da ekipa Partizana može da bude u vrhu, stvari mogu mnogo brzo da se promene i pobeda protiv takve ekipe bi bila inicijalna kapisla – uveren je Milošević.

– Malo je vremena bilo između dve utakmice. Komplikovano je, imamo tri utakmice u nedelju dana. Okrenuli smo se Čukaričkom odmah posle Kruševca. Potrudićemo se da izvučemo dobre stvari iz Kruševca, a da popravimo loše. Znao sam u šta ulazim kad sam dolazio. Ima par stvari kojima sam zadovoljan posle Kruševca. Dobro smo se vraćali u formaciju i skupljali prostor, ali pravo poboljšanje se može očekivati tek za tri ili četiri nedelje. Očekujem drugačiji meč protiv Čukaričkog, oni su bolja ekipa od Napretka, ali nam to možda i odgovara. Ipak, neće biti nimalo lako. Povreda Miletića levog beka nije ozbiljna, ali neće igrati sutra i u nedelju. Svetozar Marković je takođe povređen, a drugi Miletić i Pavlović su se oporavili.

Milošević je i objasnio zbog čega se u Kruševcu odlučio za starije, umesto mlađih igrača, koje je forsirao njegov prethodnik, Zoran Mirković.

– Situacija je delikatna i komplikovana. Logično je da to rešavaju stariji igrači. Ja neću tražiti alibi, ali mi imamo grupu starijih igrača koji nisu dugo igrali. Vrlo je teška situacija, moramo da vratimo starije igrače u ritam i da izguramo mlađe. Posebno smo razgovarali i oni su fenomenalno reagovali. Koristiću ih i dalje. I Saleta još više ako bude bilo potrebe. To je jedna od pozitivnih stvari, da stariji imaju jak voljni momenat.

Na kraju i pitanje da li će stići neko pojačanje, tačnije, psiholog u stručni štab.

– Da! Već sledeće nedelje. Nećemo o imenima. Ne očekujem od njega da reši problem, ali da mi da informacije da ja mogu da pomognem igračima – otkrio je Savo Milošević.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter