2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

CRNA SERIJA PARTIZANA: Da li stanje na ovoj tabeli stvara brigu navijačima kluba iz Humske?

Objavljeno: 01.04.19 u 12:58

Aktuelni viceprvak nastavio je sa lošim igrama.

Novi poraz crno-beli su doživeli u Kruševcu (1:0), u nedavno završenom kolu.

Kada se pogleda tabela učinka timova Superlige, Partizan se nalazi na pretposlednjem mestu, a ispod njih je jedino poslednjeplasirana ekipa Zemuna. Nakon remija u 159 ‘večitom’ derbiju puleni Save Miloševića su nanizali čak četiri poraza, a bolja gol razlika ih je sačuvala od preuzimanja fenjera.

Radnički, Spartak i Napredak savladali su minimalnim rezultatom Partizan, dok je Spartak bio nešto ubedljiviji (3:2). Gol razlika Partizana je 2:7, a ispred crno-belih su Mladost i Rad sa po tri osvojena boda. Priliku za popravni do kraja regulranog dela crno-beli će imati protiv Čukaričkog na svom terenu i u poslednjem kolu poritv Vojvodine.

FOTO: PRINTSCREEN
0
0
2 Komentara
  1. Za svaki slucaj u kub treba poslati kriminalnu policiju i ispitati da li su ovi porazi Partizana zbog neznanja fudbalera ili zbog potpisivanja reprograma i obezbedjenih bodova u sledecoj sezoni. A i svi znamo kakva im je situacija u klubu sto se finansija tice,kvota na protivnike Partizana je velika tako da moguce je da se igraju singlovi za izlazak iz finansijske krize.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter