0
AdmiralBet ABA Liga

Fudbal Super League Season 2018-2019 Partizan v Crvena Zvezda Richmond Boakye (C) scores the goal near Svetozar Markovic (R) Beograd, 23.09.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

KVOTE KAŽU – PARTIZAN AUTSAJDER: Fudbalski i košarkaški ‘večiti’ kroz prizmu kladionica

Objavljeno: 01.03.19 u 00:20

Pred nama je možda i najuzbudljiviji vikend u poslednjih par godina, pošto nas u subotu očekuje fudbalski, a u nedelju košarkaški „večiti derbi“. A ovako predstojeće duele crveno i crno-belih u dva najpopularnija sporta u Srbiji vide kladionice.

Kada je fudbalski duel, 159. po redu, u pitanju strane kladionice su jednoglasne – favorit je Crvena zvezda. Kvote na crveno-bele se kreću od 1.9 do 2, nerešen ishod vrednuju od 2.30 do 2.45, dok je Partizan, sudeći prema kvoti koja je određena, autsajder – od 3.60 do tačno 4.

FOTO: STARSPORT

Kada je košarka u pitanju, Partizan se nalazi u nešto boljoj poziciji. Naime, iako je Crvena zvezda favorit i u „igri pod obručima“, pa je kvota na crveno-bele univerzalna sa 1.6, strane kladionice ekipu Andree Trinkijerija vide između 2 i 2.10.

 

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter