0
Domaći fudbal

FOTO: FK Voždovac

STRAHINJA BOŠNJAK: Naš cilj je plej-of, želimo pobedu na Brdu!

Objavljeno: 19.02.19 u 17:31

Pobeda je donela sjajnu atmosferu među Zmajeve.

Osmesi su viđeni na licima i igrača i stručnog nakon ubedljive prolećne premijere, a to se videlo i na današnjem treningu.

Današnji dan je posebno bitan na Voždovcu. Danas se na krovu slavi rođendan, a slavljenik je Strahinja Bošnjak. Talentovani defanzivac u dobrom raspoloženju prokomentarisao je situaciju u klubu.

– Sjajan je osećaj posle prvih mesec dana u klubu. Pobeda je doprinela još boljoj atmosferi, ali uveliko se okrećemo vikendu, počeo je Bošnjak.

On se potom osvrnuo i na narednu utakmicu protiv Čukaričkog na Banovom Brdu.

– Ekipa Čukaričkog je dobar tim. Ne smemo ih pocenjivati, ali ni sami sebe. Moramo da idemo na pobedu. Do kraja prvenstva će se dosta toga promeniti, možda već i u uvodnim kolima, ali ne razmišljamo o kalkulacijama, razmišljamo samo o ekipi Čukaričkog, jer težimo tome da uđemo u plej of.

Strahinja je pričao i o rođendanskim željama.

– Najviše bi voleo pozitivan bilans na Brdu da ostvarimo i da je ekipa zdrava, a naredni cilj da bude plasman u plej of, zaključio je mladi štoper.

Utakmica između Čukaričkog i Voždovca igra se u suboru od 17 časova na Banovom brdu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter