0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PRVI PRAVI ISPIT: Mirković traži dobitnu kombinaciju (SASTAV)

Objavljeno: 16.02.19 u 09:30

U kombinaciji za tim zbog povreda nisu četiri igrača, a očekuje se da iskusni Zoran Tosić bude u startnoj postavi.

Kreće prolećna borba za bodove, a prva stanica Partizana je Bačka Palanka. Od 13 časova crno-beli imaju prolećnu premijeru protiv domaćina Bačke za koju trener Zoran Mirković neće moći da računa na četiri povređena igrača Miroslava Vulićevića, Musu Ndžajea, Danila Pantića i Đorđa Ivanovića. Pokušao je šef stručnog štaba da pronađe formulu sa jasnim ciljem da se upišu tri boda i kako saznaje HotSport jedan od „džokera“ u startnoj postavi trebalo bi da bude iskusni Zoran Tošić.

Postoje još neke opcije i taktika sa dva napadača i možda ponovo budu zajedno Rikardo Gomeš i iza njega Nemanja Nikolić. Odbrana ostaje standardna na čelu sa golmanom i verovatno kapitenom Vladimirom Stojkovićem. Izostanak dva bočna igrača i odlazak Marka Jankovića možda otvori vrata nekom mlađem igraču, a uz Marka Valjentea uloga štopera je namenjena Svetozaru Markoviću. Proslogodišnje gostovanje je završeno trijumfom što je svakako plan i danas ekipe iz Humske.

Projektovan sastav: Stojković – N. R Miletić, Marković, Valjente, N. G Miletić – Zdjelar, Sćekić, Zakarić, Tošić, Nikolić – Rikardo.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter