1
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

MAJSTOR: Pogledajte driblinge Dušana Tadića kojima je ’izbacio iz voza’ igrače Reala (VIDEO)

Objavljeno: 13.02.19 u 23:23

Srpski reprezentativac bio je raspoložen protiv ’kraljevskog kluba’, ali se može reći i da nije imao dovoljno sportske sreće večeras u Amsterdamu.

Kada je igrao Dušan Tadić, igrao je i Ajaks. U prvom poluvremenu je bio izvanredan, proigravao je saigrače, pogodio i stativu, ali i driblinzima podizao publiku na noge.

Posebno su se istakli driblinzi, odnosno, par lažnjaka kada je dvojicu rivala iz španskog tima potpuno izbacio iz igre, ali mu je nedostajao precizan završni udarac.

Na kraju ni ‘kopljanici’, ni on, nisu imali sreće da zabeleže pozitivan rezultat, jer je Real na iskustvo uspeo da odnese pobedu uz Amsterdama od 2:1.

0
0
1 Komentara
  1. Dusan Tadic i ostali momci iz Ajaksa su nadigrali real madrid,zasluzili su vise pobedu od reala.Da nije ponisten onaj gol svasta bi bilo.To je ta skola legendarnog Johana Krojfa,igrali su kao Barselona u svojim najboljim danima,prava Tika-Taka igra.Lepo za gledanje!!!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter