0
Evrokup

FOTO: STARSPORT

ANDREA TRINKIJERI: Mi pritisak imamo i na treningu! Ali nije stvar u tome…

Objavljeno: 29.01.19 u 19:20

Partizan u 5. kolu ‘7Days Evrokupa’ Partizan u sredu 30. januara dočekuje Ritas Viljnus. Utakmica počinje od 20 časova, a za meč vlada nezapamćeno interesovanje.

Sve ulaznice za utakmicu već su rasprodate, a pred sutrašnji meč trener Partizana Andrija Trinkijeri izašao je pred medije.  

– U javnosti se stvara slika kako Partian mora da dobije Ritas, kao da nije reč o kvalitetnoj ekipi koja dolazi iz zemlje koja uz Srbiju može da kaže da je zemlja košarke. Nije stvar u tome da se stvara nepotreban pritisak na igrače jer ovi momci samom činjenicom da igraju u Partizanu imaju naviku da se nose sa tenzijom na svakom treningu a kamo li utakmici. Naravno, svi mi želimo da pobedimo. Ukoliko ne uspemo, neće to biti smak sveta. Znam da će neki od onih koji ne vole Partizan reći daje ovo stvaranje alibija. Nas ne zanima ko šta priča već da dođemo do postavljenog cilja, počeo je trener Partizana obraćanje novinarima.

Strateg Partizana istakao je da je utakmica sa Ritasom jednako važna kao i utakmica sa Mega Bemaksom.

-Utakmica sa Ritasom samo je jedna u nizu izuzetno važnih na putu do toga da jednog dana Partizan ponovo bude u košarkaškoj eliti. Jednako je važna kao utakmica sa Monakom, Megom, kao i one koje slede protiv Albe, Cibone, Budućnosti, Zvezde…. da bismo cilj ostvarili izuzetno nam je važna podrška koju imamo sa tribina sve ovo vreme. Uveren sam da zajedno sa navijačima možemo da ostvarimo sve što želimo, ističe Trinkijeri.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter