0
Domaći fudbal

VOJVODINA U BELEKU: Na redu prvi pripremni meč

Objavljeno: 27.01.19 u 09:30

Fudbaleri Vojvodine danas će odigrati prvu prijateljsku utakmicu na pripremama u Beleku. Posle dva dana tokom kojih su, usled nepovoljnih vremenskih uslova, svoje aktivnosti bazirali pretežno na radu u teretani, crveno-beli će danas najverovatnije zaigrati protiv ekipe Zorje iz Luganska, trenutno četvrtoplasiranog tima u Premijer ligi Ukrajine.

Najverovatnije, iz razloga što, u slučaju da nevreme i danas bude slično kao juče, postoji mogućnost da se meč ne odigra. Ipak, uzimajući u obzir to da kiša, iako i dalje pada, nije istog intenziteta kao što je bila, te da više ne duva ni onako jak vetar, postoji uveravanje da će vremenski uslovi ipak dozvoliti da se utakmica odigra.

Što se tiče Zorje, reč je o klubu koji je osnovan još daleke 1922. godine, a svoj najveći uspeh je ostvario 50 godina kasnije, kada je postao šampion Sovjetskog saveza, što je do danas ostao jedini trofej u klupskim vitrinama. Ove sezone, Zorja je učestvovala u plej ofu za Ligu Evrope, gde je u dva meča bila slabija od nemačkog Lajpciga.

Trener ekipe je 53-godišnji Ukrajinac Juri Vernidub, koji na raspolaganju ima pretežno domaće igrače, ali i trojicu Brazilaca i jednog Kolumbijca, kao i Srbina Nemanju Ivanovića (21), bivšeg fudbalera Jagodine i beogradskog Sinđelića, koji je u Zorju prešao tek u ovom prelaznom roku.

Početak utakmice zakazan je za 15 časova po srpskom vremenu, uz direktan prenos na petom kanalu televizije Arena sport.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter