1
Domaći fudbal

FOTO: Facebook/Slavko Jovan/Printscreen

U BEOGRADU SNEG, A U BELEKU: Fudbaleri Partizana morali na kratko da prekinu trening u Turskoj (VIDEO)

Objavljeno: 26.01.19 u 10:52

Fudbaleri Partizana odradili su prvi trening na pripremama u Antaliji, tačnije gradiću Beleku, ali po nefudalskim uslovima.

Pobegli su crno-beli na vreme iz zavejanog Beograda u želji da u koliko-toliko lepšim uslovima rade u Antaliji. Ipak, vreme to nije dozvolilo. Naime, u Beleku je juče ‘divljala’ oluja, što ste mogli da vidite u snimku sa treninga Vojvodine, a uveče je počeo da pada i grad. To je na kratko prekinulo trening.

Uslovi su bili veoma teški, zbog jakog vetra igrači nisu mogli da obave zadatak prilikom vežbi sa loptom. Videćemo kakvo će vreme biti narednih dana, a Partizan prvi kontrolni meč igra protiv Slovana iz Libereca u ponedeljak.

Jutrošnji trening u Beleku propustili su Rikardo Gomeš i Saša Ilić, dok su odvojeno radili Danilo Pantić, Đorđe Ivanović i Nemanja Nikolić.

Kako je grad zasuo teren u Beleku možete pogledati OVDE.

0
0
1 Komentara
  1. Kakva nas Djavolska i Satanska uprava vodi ne cudi me sta nas je snaslo,Gomes ne trenira jer lopovi planiraju da ga prodaju posto zasto,prodali bi i Markovica ali nece niko da ga kupi jer decko realno ne vredi ni 20 hiljada evra.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter