1
Domaći fudbal

FOTO: FK Vojvodina

VOJVODINA U BELEKU: Odrađen prvi trening

Objavljeno: 25.01.19 u 10:52

Nakon što su sinoć doputovali i smestili se u hotel „Titanic Deluxe Golf Belek“, fudbaleri Vojvodine danas pre podne odradili su i prvi trening u Turskoj.

Usled jučerašnjeg napornog puta, preporuka stručnog štaba je bila da se na prvom treningu rade samo vežbe istezanja i laganog trčanja i zagrevanja, pa su tako, podeljeni u dve grupe, prvotimci najpre imali trening u teretani, a potom su izašli i na teren hotela u kom su smešteni.

Pod nadzorom kondicionih trenera Aleksandra Jankovića i Milovana Kneževića, svi igrači su odgovorno i predano radili sve zadatke koji su bili postavljeni ispred njih, a očekuje se da će već na popodnevnom treningu intenzitet rada biti nešto jači, pri čemu će više biti uključen i rad sa loptom.

Inače, antalijsku regiju, u koju spada i priobalni gradić Belek, juče je pogodilo izuzetno snažno nevreme, praćeno velikom količinom padavina i veoma jakim vetrom, zbog čega je i let fudbalera Vojvodine iz Istanbula ka Antaliji kasnio oko sat vremena. Na sreću, već po dolasku ekspedicije Vojvodine u Antaliju, situacija se primirila, a danas, iako je vreme i dalje oblačno, na sreću nema padavina, te se šef stručnog štaba Radovan Krivokapić i njegovi saradnici nadaju da će tako i ostati, kako bi nesmetano u delo mogli da sprovedu sve svoje zamisli i plan rada na pripremama.

(Youtube/ Fk Vojvodina)

 

0
0
1 Komentara
  1. Надам се да ће ова наша млада екипа бити тврд Орах у play off -u те да ће неко од нових клинаца испливати и бити следеће сезоне звезда тима,то Воша као велики клуб заслужује свакако,а Hotsportu велико хвала и желим вам још успешнији сајт,а ви то јесте сигурно !!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter