1
Domaći fudbal

FOTO: FK Vojvodina

FLEŠ IZ NOVOG SADA: Još tri potpisa u ‘srpskoj Atini’

Objavljeno: 24.01.19 u 22:35

Fudbalski klub Vojvodina potpisao je profesionalne ugovore sa još trojicom omladinaca iz svoje omladinske škole.

Neposredno pred polazak prvog tima na pripreme u Tursku, trogodišnji profesionalni ugovor sa klubom potpisao je golman Nemanja Toroman (18), dok su četvorogodišnje ugovore potpisali desni bek Marko Bjeković (18) i Andrej Jakovljević (18).

Zajedno sa ostalim prvotimcima, oni su danas doputovali u Belek, gde će crveno-beli u naredne dve nedelje raditi na sticanju forme za drugi deo sezone.

Pre Toromana, Bjekovića i Jakovljevića, profesionalne ugovore sa Vojvodinom prethodno su potpisali štoper Igor Jeličić i napadač Milan Vidakov, a vrlo je izvesno da će u skorijem periodu to učiniti još neki od talentovanih omladinaca „stare dame“.

0
0
1 Komentara
  1. Ovo je pohvalno i treba da bude putokaz za dalje. Drgo mi je sto su na pripreme u Tursku poveli mnogo omladinaca i nadam se da ce svi oni ostati u Vosi bar 2-3 g.a ne otici negdje odakle vise nema poziva za nazad(pozajmica).Normalno treba se truditi biti strpljiv uporan …

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter