1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PITALI STE SE KAKO IZGLEDA DAN JEDNOG FUDBALERA: Sada je pravo vreme da vidite, i to iz prvog lica! (VIDEO)

Objavljeno: 21.01.19 u 11:17

Ako ste se ikada pitali kako izgleda život profesionalnih fudbalera, pravo je vreme da deo toga vidite.

Marketing tim kluba iz Zaplanjske potrudio se da svim ljubiteljima najvažnije sporedne stvari na svetu prikaže život svojih fudbalera.

U kratkom videu koji je napravio Fudbalski klub Voždovac možete iskusiti kako izgleda jedan dan fudbalera Zmajeva pred trening, i to iz prvog lica, viđen očima prvotimca Stefana Purtića. Video zapis koji traje jedan minut praikazuje mali deo atmosfere iz svlačionice Zmajeva, šetnju kroz klupske prostorije ali i izlazak na teren na vrhu tržnog centra iz perspektive fudbalera.

(VIDEO:YOuTube/Fudbalski klub Voždovac)

Iz kluba su najavili da će se i u narednom periodu potruditi da animiraju javnost i ljubitelje najvažnije sporedne stvari na svetu na nesvakidašnji i inovativan način i pozivaju sve da prate aktivnosti tog kluba na društvenim mrežama.

0
0
1 Komentara
  1. Zavisi u kom klubu igra taj fudbaler!!!!moj najbolji drug je igrao po celoj nasoj prvoj ligi,i dalje je u istoj…i zivot mu je sasvim normalan kao da radi u bilo kojoj drugoj ustanovi…doduse,ne igra u BG vec u unutrasnjosti…druga je stvar igrati u Zvezdi ili partizanu gde su godisnji ugovori po 200 000e….on decko igra za 500e mesecno!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter