0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

EVROLIGA: Radonjićev Bajern kao ‘razbijena četa’, Efes nošen Micićem lagano do trijumfa (VIDEO)

Objavljeno: 03.01.19 u 20:32

Košarkaši Anadolu Efesa savladali su Bajern iz Minhena u meču 16. kola Evrolige rezultatom 92:77.

Nije neizvesnost dugo trajala, već u sedmom minutu meča Efes je stigao do 25:16, nakon čega povratka za Nemce u igru nije bilo.

Iako su na momente košarkaši Bajerna u napadu bili na nivou, u odbrani je žestoko „škripalo“, pa je Dejan Radonjić sa razlogom na poluvremenu bio izuzetno nezadovoljan, dok je Vladimir Lučić na pitanje novinarke pred odlazak na odmor „Šta je potrebno promeniti u drugom poluvremenu“ u jednoj reči pojasnio situaciju:

– Sve.

I zaigrali su nešto bolje, sa „-19“ početkom drugog poluvremena uspeli su da razliku spuste na „-11“ u trećoj deonici, da bi u završnih deset minuta prišli i na samo sedam poena zaostatka, ali preokreta nije bilo.

Na kraju, ubedljiv trijumf Efesa za prekid serije od dva poraza pa trenutno zauzimaju četvrto mesto sa deset pobeda i šest poraza, dok je Bajern sedmi sa 8-8.

Vasilije Micić je u dresu Efesa brojao do 20, uz četiri skoka, asistenciju više i dve ukradene lopte, dobro su ga ispratili Anderson i Danston sa po 16, dok je kod Bajerna odskočio Lučič sa 14 poena. Nemanja Dangubić je ubacio sedam.

Evroliga, 16. kolo

Četvrtak

Efes – Bajern 92:77

20.45 Armani – Budućnost 

20.45 Real Madrid – Makabi 

 21.30 Gran Kanarija – Himki

Petak

18.45 Fenerbahče – Baskonija

19.00 Žalgiris – CSKA 

20.00 Olimpijakos – Panatinaikos

21.00 Barselona – Darušafaka

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter