0
Evrokup

EVROKUP: Valensija porazila Zvezdinog sledećeg rivala

Objavljeno: 02.01.19 u 22:27

U okviru grupe u kojoj je Crvena zvezda, Unikaha je poražena od Valensije u gostima.

Valensija nije dozvolila iznenađenje u španskom derbiju i na taj način je zasela na prvom mestu grupe G TOP 16 faze Evrokupa zajedno sa Crvenom zvezdom, koja je večeras bila bolja od Limoža.

Unikaha je slomljena tek u poslednoj deonici, kada su ‘slepi miševi’ nošeni podrškom sa tribina napravili seriju i stigli do dvocifrene zalihe, koja je bila nedostižna.

Najefikasniji su bili Vil Tomas i Mat Tomas sa po 18 datih koševa, dok je u poraženom sastavu Fernandez imao 13 postignutih poena. Upravo u narednom kolu grupe G sastaće se Unikaha i Zvezda, kao i Limož i Valensija.

Prethodno, Cedevita je u neizvesnoj završnici poražena od Andore rezultatom 87:81, iako je pred sam kraj uspela da izjednači na 81:81.

Uniks je u ruskom derbiju u Evrokupu savladao Zenit rezultatom 68:67, u završnici ‘za infarkt’ u kojoj je Evgeni Voronjin u poslednjoj sekundi šutirao za tri poena i promašio. 

Marko Simonović je ovaj susret završio sa deset postignutih poena.

Evrokup, Top 16:

sreda

Uniks – Zenit 68:67
Lokomotiva – Asvel 65:67
Ritas – Partizan 80:74
Cedevita – Andora 81:87
Zvezda – Limož 83:71
Valensija – Unikaha 85:74

četvrtak

Alba – Monako
Ulm – Frankfurt

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter