1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: BUDUĆNOST VOLI

DRAGAN BOKAN: Prvo mesto su nam uzeli, drugo ne damo, zato smo Bitadzea ‘ukrali’ Zvezdi i Partizanu!

Objavljeno: 22.12.18 u 19:23

Prvi čovek Budućnosti iz Podgorice Dragan Bokan govorio je za crnogorske medije o pojačanjima koja su ove nedelje stigla u ‘Moraču’.

Naljutili su loši rezultati prvog čoveka Podgoričana, a to je rezultiralo dovođenjem novih skupih igrača. Dragan Bokan najavljuje da za Budućnost prelazni rok traje do kraja januara i da niko neće moći da urušava taj klub.

– Do kraja januara imamo pravo da dovodimo pojačanja i vršićemo promene. Niko ne može da remeti odnose u klubu – rekao je Bokan za RTV Crne Gore.

On je istakao da je Budućnost tokom nedelje izvojevala veliku pobedu protiv Crvene zvezde i Partizana.

– Mega i Budućnost su napravili dobar dil. Pojačali smo se kako bi obezbedili drugo mesto pred plej-of, prvo je već izgubljeno. Na taj način želimo da ispoštujemo i sve koji prate naš klub. Takođe i Zoranu (Nikoliću) je potrebno da igra, pa će mu ovo dobro doći. Nije bilo lako dovesti Bitadzea u konkurenciji Zvezde i Partizana, ali smo uspeli – rekao je Bokan.

Predsednik Budućnosti je dodao da se o smeni Aleksandra Džikića ne razmišlja, a razlog je jasan.

– Stručni štab je siguran sve dok dobro funkcionišemo i dok zajedno sa igračkim kardom imamo šansu da osvojimo ABA ligu – zaključio je Bokan.

0
0

1 Komentara

  1. KO TI JE OTEO PRVO MESTO SLUSAJ DOBRO BOKAN SEDECU U NEDELJU IZA VASE KLUPE I VREDJACU TE CELU UTAKMICU LOPOVI JEDNI SRAM VAS BILO,TREBA VAS PRIJAVITI ODAKLE VAM PARE OD milovog SVERCA NARKOTICIMA BADNO JEDNA LOPOVI KRIMINALCI BANDITI DOVODITE STERLETE ZA SUDIJE IMATE 12 STRANACA BARABO JEDNA DA NECES ORUZJE DA PONESES KO PROSLE GODINE,NEBI TE JA PUSTIO U SRBIJU KLOSARU JEDAN ,VIDECETE U NEDELJU STA JE VREDJANJE U NEDELJU BANDO JEDNA

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter