0
Evrokup

SPORT NA TV: I zvezdaši i partizanovci gledaju ka Andori! Na programu i veliki derbi

Objavljeno: 18.12.18 u 08:50

Sportski program za 18. decembar proteći će bez nastupa klubova iz Srbije, ali će biti nekoliko mečeva koje će navijači iz našse zemlje sa pažnjom ispratiti.

Crvena zvezda će sutra na megdan Galatasaraju u Turskoj, a pre toga igrači Milana Tomića će sa pažnjom ispratiti dešavanja u Andori, gde gostuje Monako, pošto bi ovaj meč mogao da bude ključan za poziciju koju će crveno-beli zauzeti.

A ovaj duel sa velikom pažnjom će ispratiti i košarkaši i navijači Partizana, jer će ishod ovog duela, kao i sutrašnjeg meča Crvene zvezde i Galatasaraja, odrediti ko će biti rival crno-belima u drugoj fazi. Pod uslovom da, naravno, savladaju Turk Telekom sutra.

Nastavlja se takmičenje i u Evroligi, a reprezentativni plejmejker Srbije Vasa Micić sa svojim Anadolu Efesom igra protiv Budućnosti, a „koplja će ukrstiti“ i do sada najbolje ekipe Evrolige, moskovski CSKA i Fenerbahče. 

Kompletan raspored utakmica pogledajte ovde:

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter