4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KO SE BOJI SNEGA JOŠ: Atomskih sedam minuta, Zvezda vodi 2:1! (VIDEO)

Objavljeno: 16.12.18 u 20:07

Fudbaleri Crvene zvezde poveli su 1:0 protiv Čukaričkog nakon penala u 24. minutu meča, ali je ta prednost trajala samo četiri minuta. Ipak, crveno-belima je gol viška vratio Ričmond Boaći.

Napadla je Crvena zvezda tokom prvih dvadeset minuta, imali su crveno-beli nekoliko sjajnih prilika, što se isplatilo u 24. minutu. Ebisilio je uposlio Boaćija, on uspeo da se izbori za prostor ispred Puškarića, fudbaler tima sa Banovog brda ga je zakačio po nogama dovoljno da fudbaler iz Gane padne, a arbitar opravdano pokaže na belu tačku.

FOTO: STARSPORT

Siguran relizator bio je Ben. 

(Youtube/ ZB TV)

Samo četiri minuta sevnula je kontra, loše je reagovala odbrana Zvezde, Ovusu je odličnim pasom uspeo da uposli Stojanovića koji je neometan sa desetak metara zatresao mrežu Milana Borjana.

(Youtube/ Goals Today)

No, na isteku posla sata igre nakon kontre i odlične asistencije Krstičića, koji je tom prilikom fauliran, Ričmond Boaći je doneo crveno-belima novu prednost, poslavši loptu Stevanoviću kroz noge u mrežu Čukaričkog.

(Youtube/ Goals Today)

0
0
4 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter