1
Domaći fudbal

DONETA ODLUKA: Igra se samo na Banovom Brdu, ali ne od 15 časova, evo kada se igra derbi, a kada ostale utakmice…

Objavljeno: 16.12.18 u 12:07

Zajednica Superlige Srbije donela je odluku oko termina odigravanja poslednjeg 21. kola jesenjeg dela prvenstva.

Dileme više nema, derbi meč 21. kola Superlige Srbije između Čukaričkog i Crvene zvezde odigraće se danas. Ipak, meč će biti pomeren, te će se umesto u 15 časova igrati od 19 časova. Crvena zvezda je poslala svoje ljude da pomognu ‘brđanima’ da se teren očisti od snega. Tim povodom se oglasio i generalni dirktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić.

– Zvezda pomaže Čukaričkom da se očisti teren, želimo da igramo zbog regularnosti prvenstva. Stavićemo sve raspoložive snage da se teren očisti i utakmica odigra – rekao je Terzić.

U ponedeljak će od 13 časova na teren Mladost-Rad i Zemun – Dinamo Vranje, dok će od 15 časova Napredak i Radnički iz Niša. Odluka oko mečeva Vojvodina – Proleter i Spartak – Voždovac biće donesena danas pred početak tih utakmica, a planirano je da se pomere za 15, potvrdu ove vesti čekamo…

Na tragu informacije; Mirko Marković

Zapratite najbolju sportsku instagram stranicu u Srbiji. Hvala Vam na poverenju!

 

0
0
1 Komentara
  1. Znaci, partizan istupa iz lige ili kako sad? Samo se jedan mec igra danas jel to znaci da ce istupiti iz lige posto nije ispostovan zahtev partizana? Ili je ovo jedna od onih situacija: igra i zvezda pa je to valjda ok jer nas drugi i ne zanimaju?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter