0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ANDREA TRINKJERI: Znam šta bi Sveti Nikola hteo!

Objavljeno: 16.12.18 u 10:10

Košarkaši Partizana pobedili su sinoć FMP Železnik 83:77, a zanimljivu konferenciju za novinare imao je Andrea Trinkjeri.

Italijan je prvo govorio o samom meču sa ‘panterima’ i teškom periodu koji je pred ‘parnim valjkom’. Pred novogodišnje praznike kalendar je zgusnut.

– Nisam očekivao ništa drugačije. Na kraju, nije bilo dobre košarke. Tri teške utakmice zaredom su nam još problem za glavu. Ali, pre mesec dana bismo izgubili ovu utakmicu. Sad smo na vreme pronašli dobru odbranu i pomogla nam je velika rotacija da srušimo FMP – rekao je Trinkjeri.

Odmora nema, u sredu u dvoranu ‘Aleksandar Nikolić’ stiže Turk Telekom, potrebna je pobeda veća od pet poena razlike.

– Znam da je sreda poseban dan, to je Sveti Nikola. Uveren sam da bi Sveti Nikola hteo da ‘Pionir’ bude pun. Nije me još zvao, ali ja sam uveren. Turk Telekom ima fantastične igrače, favorit je iz mnogo razloga i trebaće nam veliki ‘push’, velika podrška – zaključio je Trinkjeri.

Italijanski stručnjak je govorio o Novici Veličkoviću za kog je rekao da je veliki profesionalac i da mu mnogo pomaže u radu sa mladim igračima.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter