2
Domaći fudbal

FOTO: FK Čukarički

STIGLA POTVRDA: Ništa od derbija, Čukarički i Zvezda danas neće igrati!

Objavljeno: 15.12.18 u 14:36

Derbi 21. kola Superlige Srbije neće biti odigran danas.

Utakmica je bila zakazana za 15 časova, ali usled loših vremensikh uslova ona je odložena.

Tokom današnjeg dana spekulisalo se da li će meč na Banovom Brdu biti odigran. Utakmice koje su bile zakazane za 13 časova redom su odložene, sem one u Surdulici, a kako sneg nije prestajao da pada, epilog odluke o sudbini derbija kola mogao se naslutiti.

FOTO: FK Čukarički

Igrači oba tima stigli su na vreme na stadionu, ljudi koji rade na održavanju terena od ranog jutra davali su sve od sebe da obezvede uslove za igru, ali uzalud. Usled vremensih nepogoda, te snega koji pada bez prestanka, uslovi za igru su ispod minimuma. Nakon svega doneta je odluka da se utakmica pomeri za 24 časa i ako to vreme dozvoli da se odigra sutra. 

Pored meča koji se jedini igra u Surdulici, kada je u pitanju ovo kolo Partizan i Mačva su sinoć odigrali svoju utakmicu.

0
0
2 Komentara
  1. Najbolje bi bilo kada bi se bodovi Zvezde na kraju prvog dela prvenstva deli sa 3.Onda bi Valjak mogao mirno da ode u Grdelicu i izvalja ono neposlusno brdo.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter