1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZORAN MIRKOVIĆ: Nepoštenje tražite na drugoj adresi, ne u Humskoj

Objavljeno: 30.11.18 u 14:11

Fudbaleri Partizana sutra od 15.30 protiv lučanse Mladosti će probati da na jednom od nezgodnijih gostovanja u Superligi zabeleže nova tri boda, a trener crno-belih Zoran Mirković je danas održao konferenciju za medije pred ovaj meč.

Mirković je na početku prokomentarisao postupak koji je Etička komisija pokrenula po nalogu UEFA a povodom sumnji u regularnost utakmice koju su crno-beli dobili 6:0.

– Želeo bih da poručim da nepoštenje ne stanuje u Humskoj. Ukoliko neko ima nameru da se bavi tim stvarima, nek ode na drugu adresu, rekao je Mirković povodom najnovijih dešavanja, nakon čega je nastavio na istu temu:

– Izgleda da nikoga više ne zanima famozna utakmica od pre dve nedelje. Posle neko pokušava da stavi znak jednakosti, nimalo maštovito. Nemam nameru da se bavim tim stvarima, već sam izgubio fokus, rekao je Mirković, aludirajući na utakmicu između Proletera iz Novog Sada i Radničkog iz Niša.

Okrenuo se potom Mirković sutrašnjem rivalu:

– Teška utakmica protiv veoma iskusnog i disciplinovanog tima. Prava takmičarska ekipa koja je nekoliko godina u vrhu domaćeg fudbala. Znamo ih veoma dobro, odlično su vođeni, dugo su zajedno što je za naš fudbal retkost, rekao je Mirković.

Crno-beli će u ovaj meč ući sa svim raspoloživim sredstvima, pošto niko nije povređen niti suspendovan, ali Mirković ističe da ipak neće biti lako jer će teren verovatno biti težak za igru:

– Koliko znam, nije bilo snega što je dobro, ali je hladno, pet ili šest ispod nule. Sutra bi trebalo da bude u plusu, ali pretpostavljam da će biti „kaljuga“. Kako nama, tako će biti i njima, istakao je Mirković na kraju.

 

0
0
1 Komentara
  1. Batica Mirković je dugo igrao u inostranstvu pa je onda, kao jedan od trenera u reprezentaciji C.Gore, bio fokusiran na agitovanje i rovarenje u srpskom fudbalskom prostoru, odnosno kako privoleti igrače srpske nacionalnosti (Simić, Marušić, Ivanić, Stojković) da igraju za anti-srpsku C.Goru! U toj svojoj posvećenosti na razbijanju srpskog fudbalskjog prostora on je jednostavno smetnuo sa uma da je prvi čovek FSS tada bio nenadmašni „drug Tole“, sinonim za mutne radnje u fudbalu, koji je ostavio dubok trag u osvajanju trofeja u onom građanskom nogometnom klubu sa topčiderskog brda! Gospodine Mirkoviću, era „druga Tola“ je ipak trajala do nedavno i baš me čudi kako vam je kratko pamćenje, pa tako decidirano kažete da nepoštenje treba tražiti na drugoj adresi a ne u Humskoj?! Smešno!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter