0
Evrokupovi

FOTO: HOT SPORT

MEDIJI NA ‘ČIZMI’ PRED ZVEZDU: Ako ispadnemo, to bi bila bi katastrofa – Pavkov bombarder

Objavljeno: 28.11.18 u 09:39

Utakmica koja je zakazana za večeras privlači veliku pažnju italijanskih medija.

Za sada je stanje na tabeli takvo da sva četiri tima imaju šansu za prolaz dalje, a pobeda na ovoj utakmici pomogla bi ka tom cilju i jednima i drugima.

List ‘Korier delo sport’ na nekoliko stranica pisao je o večerašnjem duelu. Naslovna strana ‘Ako ispadnemo, to bi bila katastrofa’, jasno do znanja stavlja šta se očekuje od izbranika Karla Anćelotija. Takođe njima je bio zanimljiv i defanzivac Nemanja Maksimović, momak koji sada nasupa za Napoli, a svojeveremeno je nosio dres Crvene zvezde.

FOTO: HOT SPORT
FOTO: HOT SPORT

Lokalni ‘La Matino’ saglasan je u oceni da je domaća ekipa veliki favorit večeras, a oni su nešto pažnje posvetili i najvećem uspehu u dosadašnjoj istoriji crveno-belih, osvajanju Lige šampiona. Takođe, u ovom list kao najveća opasnost po gol domaćih navodi se Milan Pavkov.

FOTO: HOT SPORT
FOTO: HOT SPORT
FOTO: HOT SPORT
FOTO: HOT SPORT

‘Gazeta’ veću pažnju posvetila je ostalim italijanskim timovima, a kada je u pitanju ovaj duel, oni su preneli izjavu trenera domaćeg tima.

FOTO: HOT SPORT

Meč petog kola Lige šampiona na stadionu ‘San Paolo’, između Napolija i Crvene zvzezde zakazana je za 21 čas.

(Iz Napulja – Darko Noveski)

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter