0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

SPISAK IGRAČA ZA NAPOLI: Milojević ima još jednog aduta u veznom redu

Objavljeno: 27.11.18 u 10:55

Crveno-bela ekspedicija krenula je put Napulja, gde ih sutra očekuje važan duel.

U Italiju je otišlo 20 igraca, a tu je i mladi napadač, a večeras sledi trening na stadionu ‘San Paulo’.

Dugo se očekivao spisak igraca Crvene zvezde, koji putuju na megdan Napoliju i kako je HotSport sinoć najavio na njemu se nalaze Branko Jovičić, Dušan Jovančić i Milan Pavkov. Trener Vladan Milojević se odlučio za 20 fudbalera i tu je posle duže pauze i Lorenco Ebisilijo, a ostaje da se vidi može li Holanđanin da bude u najboljem sastavu. U ekipi je i mladi napadač Dejan Joveljić, koji ovog puta izgleda neće kao kapiten predvoditi crveno-bele u duelu mladih timova ukoliko ne dođe do neke promene na licu mesta u Italiji.

FOTO: STARSPORT

Crveno-beli po dolasku u Napoli sledi smeštaj u hotelu, ručak i posle popodnevnog odmora sledi selidba na poslednji trening pred sutrašnju utakmicu na stadionu ‘San Paulo’. Na terenu treba da budu: Borjan, Popović, Gobeljić, Degenek, Babić, Rodić, Samuila, Krstičić, Jovančić, Jovičić, Ebisilijo, Meleg, Ben, Srnić, Simić, Marin, Kafu, Joveljić, Stoiljković i Pavkov.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter