0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DERBI U NIŠU: Milojević sa dva leva beka u Niši, pogledajte sastav Crvene zvezde (SASTAVI)

Objavljeno: 24.11.18 u 18:15

Od 19 časova na stadionu ‘Čair’ igra se derbi 17. kola Superlige Srbije između drugoplasiranog Radničkog iz Niša i prvoplasirane Crvene zvezde.

Vladan Milojević zbog povreda imao je velikih muka da sastavi startnih 11, a u kakvim mukama je bio strateg crveno-belih govori činjenica da su se u sastavu našla dva leva beka. Naime, kako su Branko Jovičić i Dušan Jovančić povređeni zadnjeg veznog igraće Marko Gobeljić. To je dovelo do pomeranja u poslednjoj liniji jer su ozleđeni Filip Stojković i Vujadin Savić. Tako će desnog beka najverovatnije igrati Stefan Hajdin, a levog beka Milan Rodić. Štoperski tandem čine Miloš Degenek i Srđan Babić. Na sredini pored pomenutog Gobeljića biće Nenand Krstičić i El Fardu Ben, dok će po bokovima delovati Slavoljub Srnić i Veljko Simić. Najistureniji je Nikola Stojiljković.

Sa druge strane Nenad Lalatović je izveo ofanzivan sastav. Opasni po gol Milana Borjana biće Lazar Ranđelović, Petar Grbić, Aleksandar Stanisavljević i najistureniji Nermin Haskić. Evo sastava dva tima:

RADNIČKI NIŠ: Ristić – Todorovski, Bondarenko, Pankov, Crnomarković – Stanković, Drinčić, Stanisavljević, Grbić, Ranđelović – Haskić.
CRVENA ZVEZDA: Borjan – Hajdin, Babić, Degenek, Rodić – Gobeljić, Krstičić, Ben, Simić, Srnić – Stojiljković.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter