0
Evrokup

FOTO: STARSPORT

TRINKIJERI OPET ODUŠEVIO: O prijateljstvu Partizana i Valensije, Tomaševiću, Milojeviću, Lučiću…

Objavljeno: 20.11.18 u 13:19

Pravi praznik košarke očekuje nas sutra u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’.

Partizan će u okviru Evrokupa dočekati Valensiju.

Taj meč će izvesno proći uz pune tribine dvorane ‘Aleksandar Nikolić’ pošto karata više nema, sem za loži B parter. Uoči te utakmice, Andrea Trinkijeri je još jednom skrenuo pažnju da se radi o veoma kvalitetnom sastavu.

– Očekuje nas važna, teška, zanimljiva utakmica, protiv kvalitetnog protivnika. Iako se tek drugi put sastajemo, Valensija i mi imamo zajedničku istoriju jer je puno igrača ostavilo dubok trag u oba kluba. Tomašević, Milojević, Perović, Avdalovic, Lučić… prema tome, ovaj meč je za oba tima poseban, istakao je Trinkijeri, dok je Rade Zagorac dodao:

– Valensija je možda i najbolja ekipa u našoj grupi. Tamo smo odigrali dosta konkurentan meč. Oni dolaze posle teškog poraza u domaćem prvenstvu, i treba očekivati reakciju sa njihove strane, posebno jer su sve ekipe veoma motivisane da igraju u atmosferi kakvu mi imamo u Pioniru. Imali smo dovoljno vremena da se odmorimo i pripremimo za sutrašnji meč. Idemo na pobedu.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter