0
Košarka

NEVEROVATNO: Srpskog navijača hteli da udalje sa NBA utakmice zbog naše trobojke? (FOTO)

Objavljeno: 20.11.18 u 12:13

Srpski navijač koji je gledao utakmicu Milvoki Baksa i Denver Nagetsa doživeo je neprijatnu scenu.

Nikoli Periću uručeno je pismeno upozorenje zbog neprimerenog ponašanja u dvorani Baksa.

Rezigniran ovakvim potezom organizatora, Nikola je na tviteru podelio crveni karton upozorenj i ujedno poslednju opomenu pred udaljavanje sa utakmice na kojoj piše:

– Izdato vam je upozorenje vezano za komentare, gestikulacije i/ili ponašanje koje je usmereno ka igračima, trenerima, sudijama i/ili drugim navijačima koje imaju uvredljiv sadržaj i krše kodeks ponašanja na NBA utakmicama. Ovo je prvo i jedino takvo upozorenje koje ćete dobiti. Ako i posle upozorenja nastavite da vređate igrače, trenere, sudije ili protivničke navijače, istog momenta bićete udaljeni iz hale bez refundiranja ulaznice.

Kako srpski navijač tvrdi, jedini razlog za to jeste što je sa sobom imao srpsku zastavu i sa njom mahao ka svom zemljaku Nikoli Jokiću.

– Iskreno, ostao sam bez teksta jer su mi Baksi i ‘Fiserv Forum’ (naziv hale u kojoj igra milvoki, prim. aut) uručili ovo upozorenje zbog toga što sam mahao srpskom zastavom za mog sunarodnika Nikolu Jokića, dok je u isto vreme u hali bilo mnogo grčkih barjaka – napisao je rezignirani srpski navijač.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter