4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DVOSTRUKI ARŠINI UEFA: Nova skandalozna tvrdnja UEFA, odluka o kazni za meč PSŽ – Crvena zvezda odložena kako ne bi naškodili Parižanima!

Objavljeno: 19.11.18 u 16:56

UEFA je pokrenula postupak zbog ponašanja navijača tokom meča Pari Sen Žermen – Crvena zvezda, a nakon današnjeg pisanja L’Ekipa jasno je da su aršini, najblaže rečeno, dvostruki.

Parižani su pre više od mesec dana kažnjeni sa 20.000 evra jer je utakmica kasnila, a UEFA je tom prilikom objavila da tu nije kraj i da se istraga nastavlja. Od tada je usledilo zatišje, nisu se iz evropske kuće fudbala.oglašavali, ali jeste ovaj francuski list.

Naime, „L’Ekip“ je došao do saznanja da je UEFA odluku o daljim sankcijama trebalo da donese 22. novembra, ali je odložena kako PSŽ ne bi Liverpul dočekao pred praznim tribinama?!

Navodno, po završetku utakmice između „svetaca“ i „redsa“ uslediće odluka o kazni, koju će PSŽ „odslužiti“ u nokaut fazi bilo Lige šampiona, bilo Lige Evrope, bilo dogodine, u slučaju da takmičenje završe iza Crvene zvezde, Napolija i Liverpula.

HotSport možete pratiti i na Instagramu. Hvala na poverenju!

 

0
0
4 Komentara
  1. bas cudno kako se UEFA ponasa … kao da gledamo ponasasnje FSS u NAMESTENOJ-NEREGULARNOJ zvezdinoj ligi. sto se tice kazni (zvezde) i vremena izricanja …, bice da se ceka neka odluka … EU zbog PARIZA … dvostruki arsini sa zapadom su oduvek … sve je isto … kao sa zvezdom u Srbiju.

    0
    0
    Odgovori
    • A Partizan je vec kaznjen! I to debeeeeeelo kaznjen jer ima simpatizere poput tebe! Sve sam ti rekao! Pametnom dosta

      0
      0
      Odgovori
  2. Sustinski ne vidim , sta je ovde senzacionalno. Zamislite da PSZ prodje u 1/8 finala i tu izvuce npr Barsu i bude bez publike. Kakva im se to onda usluga cini?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter