0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: ABA liga / Mega Bemax / Ivica Veselinov

DEJAN MILOJEVIĆ: Nezgodno je u Novom Mestu, tamo su pali Partizan i Mornar

Objavljeno: 17.11.18 u 11:00

Sa dobrim igrama na Jadranu će ekipa Mege pokušati da nastavi na gostovanju Krki.

Taj meč na programu je sutra od 17 časova.

Mega je trenutno druga u ABA ligi sa samo jednim porazom iz sedam utakmica dok je Krka poslednjeplasirana sa skorom 2-5.

– U nedelju nas očekuje meč protiv Krke koja ima vrlo nezgodan domaći teren gde su ove sezone, već pale ekipe poput Partizana i Mornara. Nama je pobeda protiv Zadra i način na koji je izborena, bila veliki podstrek da nastavimo da radimo i treniramo još jače. Ne gledamo unapred, već idemo meč po meč. Agresivna odbrana i dobra energija na parketu su preduslovi za dobar rezultat i ukoliko uspemo da nametnemo naš ritam, verujem da ćemo biti u prilici da zabeležimo novi trijumf u ABA ligi, istakao je Milojević, da bi Ognjen Čarapić dodao:

– U nedelju gostujemo veoma nezgodnoj ekipi Krke koja igra dobro na domaćem terenu. Moramo maksimalno ozbiljno i agresivno da pristupimo utakmici i da nametnemo našu igru na terenu. Ukoliko uspemo u tome, verujem da možemo do novog trijumfa kojim bi nastavili niz pobeda.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter