1
Domaći fudbal

PRVE PROGNOZE NISU BILE DOBRE: Evo koji je stepen povrede Dušana Jovančića…

Objavljeno: 12.11.18 u 18:15

Vezisti Crvene zvezde Dušanu Jovančiću stradala je zadnja loža tokom meča sa Liverpulom na stadionu ‘Rajko Mitić’, a evo kolika je pauza pred njim.

Navijačima Crvene zvezde nije bilo svejedno kada su čuli da je jedan od najboljih igrača ove jeseni Dušan Jovančić povređen. Zadnjem veznom crveno-belih je protiv Liverpula stradala zadnja loža. Prve prognoze bile su da će Dušan Jovančić odsustvovati više od mesec dana, pa čak i da je jesenji deo sezone za njega završen. Ipak, stvari se menjaju i to na bolje.

Dušan Jovančić više ne oseća bol i sada ga čeka novo snimanje na magnetnoj reznonanci. Ako sve bude kako treba, sjajni vezista bi uskoro mogao da krene sa laganim treninzima. Kako je u toku reprezentativna pauza, moglo bi da se desi da Jovančić povredu sanira do utakmice sa Radničkim iz Niša 24. novembra ili bar tri dana kasnije protiv Napolija na ‘San Paolu’.

Podsetimo, Dušan Jovančić je ovog leta stigao u Crvenu zvezdu kao slobodan igrač, ali je imao taj peh da se na početku priprema u Vindišgarsetnu povredi. Nije radio punom parom, ali je tokom sezone pokazao visok kvalitet i postao standardni prvotimac.

0
0

1 Komentara

  1. Jovančić je najbolji zadnji vezni u Zvezdi, to su pokazale utakmice u LŠ! On za klasu odskače od ostalih!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter