0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

LALATOVIĆ ZA HOTSPORT: Mediji neka hvale moje igrače, umesto da mene kude

Objavljeno: 08.11.18 u 16:58

Fudbaleri Radničkog gostuju Proleteru u Novom Sadu. Radnički se nalazi na drugom mestu na tabeli, a iako su rezultati kluba najbolji u istoriji, klub ne dobija zasluženu medijsku pažnju, ističe trener Radničkog Nenad Lalatović. 


Mnogo pažnje u javnosti izazvala je činjenica da šef struke Radničkog nije bio na klupi protiv OFK Bačke. Radnički je u ovom meču slavio sa 2:0, a dirigentsku palicu preuzeo je Dragan Šarac.  Lalatović se kratko osvrnuo na dešavanja prošle nedelje. 

– Mediji su jedva čekali da propustim meč. Ispada da u Srbiji čovek ne sme da se razboli. Bio sam na video vezi sa Šarcem, spremili smo utakmicu zajedno. Predsednik kluba bio je obavešten o mom stanju, pregledao me je i klupski doktori i odlučeno je da je za moje zdravstveno stanje najbolje da ostanem u krevetu, ističe Lalatović

Trener Radničkog potom je istakao da mu jako smeta to što mediji svaki potez dočekuju kritički, a ne bave se pohvalama na račun fudbalera Radničkog, koji su, ističe Lalatović, to ove sezone više nego zaslužili. 

– Radnički ove sezone igra odličan fudbal. Nijedan medij nije pohvalio moje fudbalere i vanserijske rezultate koje postižu. Jedino što se trude je da se bave medijskim špekulacijama i nagađinjima kako bi nas što više ocrnili. Ove godine isključivo treba da se afirmativno govori o mojim fudbalerima koji beleže najbolje rezultate u domaćem šampionatu, od osnivanja kluba. Razdvojili smo Crvenu zvezdu i Partizan, Radnički je zaslužio da se o fudbalerima kluba u javnosti govori u superlativu, ističe Nenad Lalatović.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter