2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BRDOVITO ZA CRNO-BELE: Može li Partizan posle dva remija do pobede protiv Čuke? (SASTAV)

Objavljeno: 31.10.18 u 10:15

Trener Zoran Mirković pokušaće da slomi Čukarički sa dva napadača, a u timu je i oporavljeni Danilo Pantić.

Nije lako posle dva remija naći šifru za povratak na pobednički kolosek, a Partizan danas od 16.30 na Banovim brdu ima treći pokušaj protiv Čukaričkog. Bodovni minus u odnosu na lidera Crvenu zvezdu posle pauze se povećao, ali ekipi iz Humske je sada samo bitno da konačno upiše tri boda.

Kako saznaje HotSport, trener Zoran Mirković se odlučio da ponovo krene sa dva napadača, a veliko pojačanje je Danilo Pantić, koji se oporavio od povrede mišića. U kombinaciji nije Aleksandar Šćekić i povreda muči Gorana Zakarića, dok meč pauze zbog crvenog kartona odrađuje Armin Đerlek. U vezi pored standardnog Saše Zdjelara trebalo bi da nastupi iskusni Milan Smiljanić, a poslednja linija ostaje nepromenjena na čelu sa kapitenom Vladimirom Stojkovićem.

Projektovan sastav: Stojković – N.R Miletić, Marković, Valijente, Urošević – Zdjelar, Smiljanić, Pantić, Janković – Nikolić i Rikardo.

0
0
2 Komentara
  1. SA OVU UPRAVU PA ITRENER
    MI NECEMO NIKAD NAPREDOVATI. DA NE
    MOZES NIKOG DA POBEDIS.
    OVO JE UZAS SRAMOTA ZA
    IME PARTIZAN. OSTAVKE!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter