1
ATP

SPORT NA TV: Partizan dupli program i Crvena zvezda protiv Bačke

Objavljeno: 31.10.18 u 08:45

Veoma bogat sportski dan je pred nama, a u centru pažnje su Superliga Srbije i košarkaški Evrokup.

Krenućemo od Partizana, jer je pred ‘Grobarima’ dupli program. Prvo će na teren fudbaleri koji od 16.30 igraju derbi 14. kola Superlige Srbije protiv Čukaričkog na Banovom brdu. Fudbal se još neće ni završiti, a košarkaši će od 18 časova igrati svoj meč protiv Turk Telekoma u Evrokupu. Utakmica iz Ankare biće prenošena na Sport klubu jedan, dok je fudbal na Areni sport jedan.

Crvena zvezda danas igra samo fudbal. Očekuje se da crveno-beli lako upišu tri boda protiv Bačke. Meč počinje u 18.30, a prenos je na Areni sport jedan.

Dan na Sport klubu otvara tenis, tačnije masters u Parizu, mada Novak Đoković danas ne izlazi na teren. Od 20.30 na prvom programu SK je i revanš druge runde kvalfikacija za Ligu šampiona između Vojvodine i Burgasa.

Kada je reč o Areni sport ona nam pored domaćeg prvenstva donosi prenose engleskog Liga kupa, ali i južnoameričke Kopa Sudamerikane i Kopa Libertadores. Evo kompletnog TV programa:

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter