7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MILOJEVIĆ POTVRDIO PISANJE HOTSPORTA: Dobro je da su Marin i Rodić spremni, ali…

Objavljeno: 30.10.18 u 15:57

Crvena zvezda u sredu od 18.30 na stadionu ‘Rajko Mitić’ dočekuje Bačku u poslednjem meču 14. kola Superlige Srbije.

Igranje na tri fronta polako uzima svoj danak, na našem najvećem stadionu se sve više priča o povredama igrača. Taman što su se oporavili Marko Marin i Milan Rodić, kako je HotSport već pisao, povredio se Ričmond Boaći.

– Dobro je da je Marko Marin sanirao povredu i trenira u punom ritmu kao i Milan Rodić. Ričmond Boaći i dalje ima problem i na njega nećemo moći da računamo u narednim utakmica, dok Srđan Babić ima manjih zdravstvenih problema. Nekoliko momaka igra u kontinuitetu, pa ćemo možda nekome od njih dati predah. I Branko Jovičić je bio u grupi povređenih, videćemo i koliko ćemo sa njim rizikovati. Lekar Dejan Purić mi je najbolji drug za sada i zajedno pravimo strategiju oko igrača na koje možemo da računamo. Moja filozofija je da je njihovo zdravlje uvek na prvom mestu – počeo je priču sa povredama Vladan Milojević.

Bilo je reči i o Brazilcu Kafuu, velikom pojačanju crveno-belih koje nije pokazalo sav svoj potencijal od dolaska iz Francuske.

Savić je bio povređen, odigrao je u Šapcu korektno, može bolje, ali je posle dužeg perioda proveo je svih 90 minuta na terenu. Kafu radi dobro, iako ne volim o pojedincima, na primer Nemanja Milić je pravi profesionalac, strpljivo čeka priliku i verujem da će biti prostora i za njega.

Duel sa Bačkom je šef stručnog štaba Crvene zvezde okarakterisao kao težak.

– Bačka je dobra ekipa, što je pokazala željom da se nadmeće i kod kuće i u gostima, želi da igra. Ima svoju filozofiju, koja je i pečat trenera Dejana Čelara. Ne bih preterao ako bih rekao da bi Bačka mogla da ima i neki bod više, odnosno da bude bolje plasirana na tabeli. Očekuje nas jedna teška utakmica i pozivam navijače da dođu u što većem broju i podrže moju ekipu.

Raspored je zgusnut, sledi revanš sa Liverpulom, a sa druge strane su tu i tri utakmice u domaćem prvenstvu.

– Teško je, ali sa druge strane to je naš posao. Navikli smo na to. Dobro je što imamo iskustvo od prošle sezone iz velikih utakmica kada smo imali slične situacije. Sa napornim ritmom i zgusnutim rasporedom moramo da se nosimo, jednostavno, ukalupljeni smo i guramo dalje”, dodao je šef stručnog štaba Crvene zvezde – zaključio je Milojević.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu u Srbiji – HOTSPORT

0
0

7 Komentara

    • Ma jok dati Miloju još veću platu. Najmanje 70000 eur mesečno, a odvešće nas u tzv Srpsku ligu tj. drugu.
      Antipropaganda fudbala, prava katastrofa bunkerica non stop 10 kom u 2 utakmice.

      0
      0
      Odgovori
  1. Kakav je ovaj djuradj sto stalo pise pod razlicitim imenima!!! Pa real je pre dva dana primio 5 a zvezda ne sme 4.ocigledno je covek bez terapije kad vidi fudbalere u pavkovu,melegu,jevtovicu…a isto je i sa ovima iz uprave koji rade prelazne rokove.

    0
    0
    Odgovori
  2. Stalno pričaš o tvojoj filozofiji u fudbalu ali nam ništa nisi rekao kako dalje?! Da li i dalje u nove poraze sa neupotrebljivim „kapitalcima“ ili ćeš ih zameniti sa igračima kojima nisi dao šansu, sa Joveljićem, Pavkovim, Simićem, Jevtovićem, Melegom, koji su izmislili fudbal za ove berače kokosa?! Da li, po tvojoj filozofiji, postoji pojam izvinjenja milionskoj armiji zvezdinih navijača za ovaj debakl koji si nam priredio u LŠ ili se po tvojoj filozofiji, praviš nevešt kao da se ništa nije desilo a obrukao si Zvezdu i državu Srbiju, pred Francuzima i Englezima! Dali su nam 10 komada u 2 utakmice! HITNA privatizacija!

    0
    0
    Odgovori
    • A šta si ti majstore očekivao šetnju kroz LŠ? Pa svima je bilo jasno da će nas dobiti. Dobro da smo uzeli i bod od napulja jer su nas potcenili. Čekaj da te velike ekipe dodju u našu kuću pa da vidiš kako će drugačije da se igra…

      0
      0
      Odgovori
      • „Čekaj da te velike ekipe dodju u našu kuću pa da vidiš kako će drugačije da se igra“ kaže „D oridžinal“ u svom komentaru! Mogu da zamislim prepadnutog trenera u pokušaju Milojevića, koji će svojom kukavičkom taktikom, da igra isto kao i protiv Napolija, sa parkiranim autobusom, sa 4 zadnja vezna igrača i sa lažnom devetkom, sveobuhvatnim Benom, visokim 172 cm i teškim kao vreća cementa! Hitna privatizacija!

        0
        0
        Odgovori
        • Bato! Živi bili pa videli! Ja verujem ovim momcima! Isto tako verujem milojeviću! Šta bude biće! Ne kapiram da neko onaj susret 91ve shvata zdravo za gotovo… polako bato uzećemo taj pehar kad tad.. gde žuriš?

          0
          0

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter