0
Evrokupovi

SPORT NA TV: Mnoštvo Lige Evrope i košarkaške Evrolige

Objavljeno: 25.10.18 u 08:50

Kada je reč o sportskom TV programu, ovaj četvrtak, 25. oktobar, biće obeležen fudbalskom Ligom Evrope i Evroligom u košarci.

Kada je reč o najvažnijoj sporednoj stvari na svetu, pratićemo je na svih pet kanala TV ArenaSport, tradicionalno u dva termina – od 18:55h i 21:00h.

Na prvom kanalu će to biti mečevi Sporting – Arsenal i Ajntraht – Apolon, na drugom će biti Zenit – Bordo i Bešiktaš – Genk.

Treći program nudi nam prenose duela Milan – Betis i Čelsi – BATE Borisov, četvrti Lajpcig – Seltik i Rendžers – Spartak Moskva, dok će na petom kanalu biti utakmice Anderleht – Fenerbahče i PAOK – Videoton.

Kada se radi o košarci, Evroligu ćemo gledati na SportKlubu. Na prvom kanalu od 21 sat biće meč između Real Madrida i Budućnosti. Na trećem ćemo od 19 sati pratiti okršaj Anadolu Efesa i Fenerbahčea, a na SK HD od 21h susret Olimpijakosa i Makabija.

Na SportKlubu 4 od 20h biće meč Bajern Minhena i Baskonije, a SportKlub 5 nudi nam duel Armani Milana i Himkija.

Za ljubitelje američkog fudbala, osmi vikend NFL-a otvoriće Hjuston Teksansi i Majami Dolfinsi od 2:20h iza ponoći na SportKlubu 1.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter