1
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

VOJNICI U HUMSKOJ: Delegacija oružanih snaga Rusije u poseti Partizanu (FOTO)

Objavljeno: 23.10.18 u 18:53

Delegacija jedne od najmoćnijih vojnih sila na svetu posetila je danas beogradske crno-bele.

Iako posete ove vrste nisu česte, dokaz da su domaći klubovi možda i popularniji dokaz je i ova poseta. Brojna igranja u evropskim kupovima posledjih godina doprinela su imidžu crno-belih, a bratstvo sa jednim od najvećih klubova iz Rusije, moskovskim CSKA, samo je doprinelo popularnosti u ovoj zemlji.

Delegacija oružanih snaga Ruske Federacije realizovala je 23. oktobra 2018. godine radnu posetu Ministarstvu odbrane Republike Srbije tokom koje su izrazili želju da posete i Fudbalski klub Partizan.

FOTO: FK Partizan

Mešovita delegacija Ministarstva odbrane i Vojske Srbije i oružanih snaga Ruske Federacije obišla je stadion Partizana, uključujući Trofejnu salu kluba, kao i službene prostorije u kojima su ih primili: Počasni predsednik Partizana Ivan Ćurković, predsednik kluba Milorad Vučelić, potpredsednik Vladimir Vuletić, generalni direktor Miloš Vazura, generalni sekretar Milorad Nikolić, kao i direktor marketinga Predrag Vujović.

FOTO: FK Partizan

Delegaciju Ministarstva odbrane Republike Srbije predvodio je pukovnik Dragan Tatomir, dok je delegaciju oružanih snaga Ruske Federacije predvodio general-major Diljevskij Igor Nikalajevič.

Posle obilaska stadiona u Humskoj 1 delegacija se uputila na SC Partizan-Teleoptik, najmoderniji sportski centar u regionu, na kojem je upriličen koktel za članove delegacije.

FOTO: FK Partizan
0
0
1 Komentara
  1. HVALA STO STE DOSLI
    UKAZALI STE NAM NAJVECA
    CAST ALI MORATE OVIM
    NASIM DRIPCIMA POKAZATI PUT ZA SIBIR. OJADISE NAS
    NAROCITO DVOJAC
    VAZURA. ILIJEV. SRAMOTA!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter