0
Fudbal

Selektor Siniša Mihajlović u Torinu posmatrao Alena Stevanovića, koji bi uskoro mogao da zaigra za najbolju srpsku selekciju

Miha gledao Stevanovića

Objavljeno: 19.09.12 u 16:27

Ne može čovek bez Italije, pa to ti je. Dok se širom kontinenta igraju mečevi Lige šampiona i Lige Evrope, selektor selekcije Srbije Siniša Mihajlović skoknuo je do “čizme” kako bi na delu video Alena Stevanovića. I to, ne na utakmici, nego na treningu.

Fudbaler Intera, trenutno se nalazi na pozajmici u Torinu, a Miha je tamošnjim medijima izjavio da ozbiljno razmišlja o Stevanoviću za naredne akcije orlova.

Stevanovićev debi u dresu selekcije Srbije može se očekivati vrlo brzo. U Torino sam stigao da bih obavio razgovor s njim i kako bih ga što bolje upoznao.

Koliko znam on je igrač koji poseduje kvalitet, ali za mene kao selektora osim tehničkih aspekata bitan je i ljudski faktor.

Ukoliko Alen nastavi da igra ovako dobro, lako se može dogoditi da bude u kombinaciji za narednu utakmicu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo“, rekao je Miha.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter