0
Košarka

Pobeda Niksa u Bostonu

Objavljeno: 25.01.13 u 09:33

niks

Njurjok Niksi pobedili  su u TD Gardenu Boston Seltikse rezultatom 89:86. Bilo je vrlo neizvesno tokom većeg dela utakmice, a Niksi su do odlučujuće prednosti stigli u poslednjih nekoliko minuta utakmice. Seltiksi su imali priliku da se vrate u utakmicu ali su ih dve greške Pola Pirsa u tome onemogućile, pa je tako tripl dabl Redžona Rondoa ostao bez adekvatne nagrade

Karmelo Entoni je po običaju bio najbolji u ekipi Niksa sa 28 poena, ali treba skrenuti pažnju na Amare Stodemajera koji se polako ali sigurno vraća u formu, što potvrđuje njegov učinak od 15 poena i 9 uhvaćenih lopti.

Redžon Rodno je meč završio sa 23 poena, 11 asistencija i 10 skokova, dok je Pol Pirs ubacio 22 koša.

Klipersi su stigli do trećeg poraza u nizu, a ovoga puta  skalp su im skinuli Finiks Sansi koji su slavili rezultatom 93:88.

„Nije bitno koliko se mučite u napadu, ako igrate dobru odbranu“  rekao je novi trener Sansa Lindzi Hanter kome je ovo bila druga pobeda iz isto toliko mečeva od kada je na klupi Finiksa.

Odličnu partiju protiv Klipersa pružio je Goran Dragić koji je predvodio Sanse sa 24 poena, 8 asistencija i 5 skokva.

Klipersi su ponovo igrali bez startnog pleja Krisa Pola, ali to ne umanjuje pobedu Sansa koji su umirili Blejka Grifina i sveli njegov učinak na 12 poena i 8 skokova. Najbolji igrač Klipersa bio je čovek sa klupe Džamal Kraford sa postignutih 21 poenom.

Rezultati:

Boston – Njujork 89:86

Finiks – LA Klipers 93:88

Orlando – Toronto 95:97

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter