2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SAMO RAD U FOKUSU: Poslednja provera pred Liverpul u izmenjenom sastavu, vraća se napadač (SASTAV)

Objavljeno: 20.10.18 u 10:32

Pored kapitena Vujadina Savića probleme sa povredama ima još nekoloko igrača koji se čuvaju za megdan na „Enfildu“, a od starta u ekipi biće rekovalescent iz napada.

Uvek je teško naći motiv na domaćoj sceni pred izlazak u Evropu. Crvena zvezda dočekuje od 19 časova Rad, a od igrača trener Vladan Milojević traži da upišu nova tri boda i deveti put uzastopno budu bolji od komšija sa Banjice. Test pred Liverpul može da bude „mač sa dve oštrice“, ali šampion želi dobru uvertiru pred Englesku. Kako saznaje HotSport, u startnoj postavi neće biti nekoliko standardnih članova na čelu sa kapitenom Vujadinom Savićem. Probleme sa povredama imaju Milan Rodić, Filip Stojković i Nenad Krstičić, dok je El Fardu Ben došao pre dva dana posle „puta oko sveta“ i nastupa za selekciju Komorskih ostrva. Jedan od najboljih igrača Marko Marin je spreman.

Ričmond Boaći je posle povratka odradio meč sa Napolijem i samo desetak minuta nastupio je u Zemunu posle oporavka od povrede, pa se očekuje da napadač bude jedan od aduta za rušenje “ građevinara“.

Projektovan sastav: Borjan – Gobeljić, Degenek, Babić, Hajdin – Jovičić, Jovančić, Ebisilio, Kafu, Simić – Boaći.

0
0
2 Komentara
  1. Utakmica Zvezda – Rad je samo uvertira za meč sa Livepulom, zato neće Milojević izneti sve karte na sto! Siguran sam da će Milojević pripremiti neka iznenađenja za Klopa! On će na brzog Manea postaviti odličnog Stojkovića, na Firmina neprelaznog Savića a na Salaha će motriti Čaušić a svima će pomagati borbeni Srnić, koji će biti iznenađenje i nepoznanica za Klopa! Na ovoj utakmici će se Klop uveriti zašto je prošle zime pola Evrope, čekalo u red za Boaćijem a najuporniji je bio Čelsi, koji je ostao kratkih rukava! Videće Liverpul ko je Ben i zašto neki kineski drugoligaši već sada žele da kaparišu ovog lucidnog napadaća! Kada u drugom poluvremenu uđu Kafu i Ebesilio, Liverpulu neće biti spasa!

    0
    0
    Odgovori
  2. Mnogo će nam značiti ako Boaći bude spreman protiv Rada, posle zalečenog uboda komarca! Njegovi brzi prodori sa puno nezaustavljivih driblinga, po čemu je Boaći poznat širom Evrope, staviće Šipčića i Perendiju na muke! Još ako bude dosuđen penal za Zvezdu, golman Marković iz Rada, može samo pogledom da isprati njegov rezantan udarac poluvisoko u svoju levu gornju stranu! Eto, zašto je pola Evrope prošlog januara čekalo u redovima na Marakani (po ciči zimi) ne bi li ugrabili Boaćija a on ih je sve elegantno iskulirao i otišao u Kinu, 76-to plasiranu ligu na listi FIFA! Pa, ti Kinezi , prave su trube za fudbal jer nisu ni svesni šta su propustili i držali Boaćija 7 meseci na klupi! Tek će sada shvatiti kada vide kako će Boaći igrati protiv Liverpula!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter