0
AdmiralBet ABA Liga

SPORT NA TV: Odbojkašice biju bitku za zlato, Zvezda na dva fronta, Partizan u Sloveniji

Objavljeno: 20.10.18 u 08:35

Veoma bogat sportski program je pred nama posle reprezentativnog fudbala vraća se klupski, a tu su još košarka i odbojka.

Krećemo od onog nama najinteresantnijeg, a što se igra nešto posle podneva. Odbojkašice Srbije boriće se za zlato na Svetskom prvenstvu u Japanu, a rival je selekcija Italije. Nadamo se da će Tijana Bošković, Brankica Stanković, Maja Ognjenović i drugarice kao i do sada obradovati narod Srbije, a meč je na prenosu od 12.40 na Sport klubu jedan.

Danas i Crvena zvezda bije bitku na dva fronta, prvo fudbaleri od 19 časova na stadionu ‘Rajko Mitić’dočekuju Rad, da bi odmah potom košarkaši u dvorani ‘Aleksadnar Nikolić’ vojevali bitku sa Igokeom u ABA ligi.

Od 17 časova u ABA ligi Partizan gostuje Krki u Novom Mestu, pokušaće crno-beli da se vrate na pobednički koloksek posle dva vezana poraza. Svi prenosi Crvene zvezde i Partizana su na Areni sport jedan.

Sport klub donosi mnoštvo fudbala, a mi izdvajamo derbi Čelsija i Mančeter junajteda i londonski derbi Vest Hema i Totenhema, te Primere između Barselone i Sevilje.

Arena sport nam donosi prenose italijanske Serije A, Francuske lige jedan, ali i šampionata iz regiona, evo kompletnog sportskog TV programa.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter