3
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: PRINTSCREEN

UDARNE VESTI DANA: Nove optužbe na račun Zvezde, i Partizan tužen

Objavljeno: 13.10.18 u 23:30

Za nama je i 13. dan oktobra u 2018. godini, a sledeće vesti su ga obeležile.

L’Ekip je i danas nastavio sa iznošenjem optužbi na račun Crvene zvezde. A saopštenjem je reagovala i Zvezda.

Košarkaši Crvene zvezde zabeležili su novu pobedu

U problemima  je i KK Partizan nakon što je jedna od najvećih ikona u poslednjih par decenija odlučila da tuži crno-bele.

Dušan Tadić je otkrio šta ga je iznerviralo tokom meča sa Crnom Gorom, a Milorad Mažić će suditi jedan od derbija Lige nacija.

I za kraj, Leo Mesi bi Barselonu mogao da napusti pre isteka ugovora – besplatno.

0
0
3 Komentara
  1. Anonimni kakvu izraslinu imas na mozgu kad ovako lupetas. Pokusaj da napravis tekst koji je dubokomisaon, se izrodio u baljezganje. Pametnije ti je da se vise ne javljas na ovim forumima, jer si patetican mali covek koji je promasena licnost u zivotuu i lecis licne frustracije tamo gde to ne treba da radis.. .

    0
    0
    Odgovori
  2. udarna vest o drzavnom projektu – zvezda ( a vest je takva … bez komentara, jer se srpska sportska nacija godnama upozorava na slicne postupke … u nas ) je sama za sebe takva BRUKA I SRAMOTA za sporsku srbiju, takvu vest povezivati sa bilo cim i kim … je toliko SRAMNO … i ima samo jedan jedini cilj: da se skrene prica sa glavne teme: KAKO DRZAVNI PROJEKAT-zvezda RADI. ZIVI-FINASIRA SE I KAKO SE U NAMESTENOJ-NEREGULARNOJ zvezdinoj LIGI TAKMICI … taj sistem sa uspehom odradilise i dobro zaradilise prosle sezone u ligi evrope … sto to isto za mnogo, mnogo vece pare da oprobaju i u ligi sampiona. AKO PRODJE, PRODJE …AKO NE, MISLE DA IMA KO DA IH NA DRZAVNICKOM NIVOU ZASTITI … sada krece medijska kampanja-obrada (citajuci saopstenja-izjave lkomentare …, je jos veca BRUKA i SRAMOTA judi u i oko zvezde. idu toliko daleko da je sve namestaljka … pa cak i od komsija sa druge strane brda) SVI SU KRIVI … SAMO NISU ONI … sacekajmo rezultate istrage … da saznamo: sta ce se desiti sa celim sportskim bicem Srbije … bilo koji rezultat bude po Srpski sport se dobro NE pise …

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter