0
Domaći fudbal

FOTO: HOT SPORT

UIGRAVANJE ZA RUMUNE: Evo kako se naši reprezentativci pripremaju za odlučujući duel u Ligi nacija (VIDEO)

Objavljeno: 13.10.18 u 13:37

Fudbalska selekcija Srbije nakon trijumfa nad Crnom Gorom u Podogrici otputovala je u Bukurešt na utakmicu četvrtog kola Lige nacija.

Naša selekcija otišla je u dobroj atmosferi na ovo gostovanje, a dva gola Aleksandra Mitrovića protiv ‘hrabrih sokolova’ daju veru da nešto sličnom možemo očekivati i sutra uveče.

Fudbalska reprezentacija Srbije sutra će odigrati ključni meč za prvo mesto u svojoj grupi u sklopu novog takmičenja ‘pod kapom’ Evropske kuće fudbala (UEFA). Ovo je ujedno i najiscrpljujuće okupljanje našeg tima nakon Svetskog prvenstva u Rusiji, jer je Srbija  gost i u trećem, ali i u četvrtom kolu. Otežavajuća okolnost je i to što se u ova dva kola naša ekipa sastala sa direktnim konkurentima za prvo mesto u grupi.

(VIDEO:YouTube/HOT SPORT)

Prva prepreka je već prevaziđena u Podgorici, gde je u pravom sportskom spektaklu naša ekipa u ne tako lepoj utakmici slavila i uprkos veoma lošim uslovima za igru odnela sva tri boda.

(VIDEO:YouTube/HOT SPORT

Slična situacija treabalo bi da bude i sutra popodne, a dobra stvar je što je teren u Bukureštu u dosta boljem stanju od onog pod Goricom. U to su imali priliku da se uvere i reprezentatici koji su danas započeli poslednji trening pred sutrašnji duel. Selektor Mladen Krstajić najavio je da ponovo postoji mogućnost da izmeni sastav, a šta je spremio za ovu utakmicu saznaćemo sutra od 15 časova za kada je zakazana utakmica.

(VIDEO:YouTube/HOT SPORT)

(Iz Bukurešta – Petar Lazić)

Ovde možete zapretiti jednu od najposećenijih instagram stranica

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter